19/07 LYDMOR

Kom og oplev LYDMOR til Sommer i Haveselskabet ‘21! Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, LYDMOR.

Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, stemningen inden koncerten og det lækre udvalg i baren. Mandag d. 19.07 indtager LYDMOR scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn. LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop- show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave. Den anmelderroste musiker skifter neon malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang. Med dette greb ønsker multikunstneren LYDMOR med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange.

LYDMOR har altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions” under SPOT FESTIVAL og hér viste Jenny Rossander at hendes sange, i dette simple format kunne noget helt unikt. Kombineret med LYDMORS ligefremme historiefortællinger om sin karrieres, op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden. “Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og LYDMOR viser et ægte, uforceret nærvær” INFORMATION, marts 2020 “”Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede LYDMOR i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende…” Soundvenue, marts 2019