21/07 Dicte & The Diamonds

Kom og oplev Dicte & The Diamonds til Sommer i Haveselskabet ‘21! Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Dicte & Diamonds.

Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, stemningen inden koncerten og det lækre udvalg i baren.

Onsdag d. 21.07 indtager Dicte & The Diamonds scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn.

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere har hun sendt hele ti plader på gaden. Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerterne med Claus Hempler.

Men det er ikke kun publikum og radiostationer, der tager godt imod Dicte. Spørger man nogle af landets musikanmeldere, så er en koncert med Dicte veloplagt og stålsat, der er magi og inderlighed og øjeblikke af skønhed mixet med ra? attitude. Hendes sange kryber ind under huden pa? lytterne, de er rene, stærke, sfærisk og forfinede og altid med den stærke vokal i centrum. En anmelder har udtrykt det som ”en sanselig rejse man ikke har lyst til at vende hjem fra”.

På tour med nye sange I januar 2021 kom der en ny udgivelse fra sangerinden. De lyder legende og lette som sommerfugle, de melodiske sange på ’All Good As it Is’, det nye album med Dicte. Men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare ma? tage som det er. Og nyde det. Anmelderne var begejstrede: EB; ‘Dicte overrasker…’, Politiken: ‘Dicte har næppe nogensinde sunget med større overblik….’, Weekend avisen: ’Veteranen Dicte slår sit format fast…..’, JP: ’Det er klassisk sangskrivning fra en af landets bedste sangerinder’ Til koncerterne vil der, ud over de nye sange, også være muligheden for bl.a. at høre sange fra Dictes forrige udgivelse PERFUME; bl.a. All I Want Is You og Stronger der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overga?et af ny klassikeren If This Is Cool og julesangen Drømte mig en lille drøm.