07/07 Bobo Moreno & KK Soulband

Bobo Moreno & KK Soulband

Skal musikken være sej og swingende, så er der ingen vej uden om BOBO MORENO & KK SOULBAND, som spiller til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Bobo Moreno & KK Soulband. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnickurv og stemningen inden koncerten.

Onsdag d. 07.07 indtager Bobo Moreno & KK Soulband scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn.

Varemærket er kvalitet, genren er soul, og resultatet er en koncertoplevelse, du sent vil glemme. Musikerne kan deres klassikere, men de kan mere end det: De fortolker numrene med en sjælden nerve og sprudlende professionalisme, som kan få selv den mest blaserte koncertgænger til at overgive sig.

Samarbejdet mellem BOBO MORENO & KK SOULBAND kom i stand i 2010, da KK Soulband spurgte Bobo Moreno, om han havde lyst til at synge i bandet. Bobo Moreno lyttede til nogle op- tagelser og vendte tilbage med et klart svar: ”Wow, I er fede! Kan jeg få jeres repertoireliste? Og hvornår skal vi spille?”. Siden da har musikerne leveret det ene brag af en koncert efter den an- den.

Bobo Moreno er uden tvivl en af danmarks bedste sangere. Hans alsidige stemme bliver brugt til en bred vifte af genrer, herunder primært jazz, soul og blues. Bobo’s gennembrud som sanger fik han i 1993 med Peaches & Bobo. Han har igennem tiden sunget med DR Big Band, D:A:D, Bo Stief, Robben Ford, Adam Nussbaum og Elvis & the Memphis Boys. Sideløbende turnerer han med sin egen trio, hvor de b.la. fortolker The Beatles klassikere

James Brown, Stevie Wonder, Prince og mange andre af soulmusikkens lysende stjerner er BOBO MORENO & KK SOULBANDs inspirationskilder, men tag ikke fejl: Mår de drevne og vel- oplagte Svendborgmusikere slår sig løs sammen med Bobo Morenp, en af Danmarks i særklasse bedste sangere og performere, er der garanti for en enestående koncert, hvor musikalitet og livs- glæde går op i en højere enhed.