11/07 Cæcilie Norby

Cæcilie Norby

Kom og oplev CÆCILIE NORBY til en one-of-a-kind sommerkoncert, til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Cæcilie Norby, som ved sidste Sommer i Haveselskabet spillede en udsolgt koncert! Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnic-kurv og stemningen inden koncerten.

Søndag d. 11.07 indtager Cæcilie Norby scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn som- merdag i musikkens og madens tegn.

Cæcilie Norby vil denne aften på smukkeste vis folde en påfuglefarvet vifte ud af summergrooves og fjerlette ballader – bakket op af stryger ensemble og en Al Star rytmegruppe. Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Hun har bevæget sig indenfor sit eget musikalske univers med referencer fra pop, klassisk over rock til jazz – altid fremført med en integritet, som er unik.

Cæcilie slog for alvor i gennem i det prisbelønnede orkester Frontline, blev fast inventar i en en- hver pladesamling med pop/rock-gruppen OneTwo. Efterfølgende har hun som solist opnået stor international anerkendelse. Hun var den første skandinaviske artist, der blev signet i New York til det prestigefyldte pladeselskab Blue Note Records. – I dag er hun signet på Europas førende Vo- cal label ACT Music, hvor seneste udgivelse er “Portraying” albummet fra November i 2019.

Gaffa kvitterede med 6 stjerner i 2018: “Hendes tekniske formåen og ægte indlevelse i alle num- re gjorde udslaget. Hun fremmanede så at sige sine historier, så man forstod hver en følelse, de rummede.” – Glæd dig til en musikalsk rejse med facetternes vokaldronning.