14/07 Carl Emil Petersen

Carl Emil Petersen

Kom og oplev CARL EMIL PETERSEN til Sommer i Haveselskabet ‘21! 

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Carl Emil Petersen, som sidste år spillede en helt udsolgt koncert. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, stemningen inden koncerten, jeres tilkøbte picnickurv og det lækre udvalg i baren. 

Torsdag d. 14.07 indtager Carl Emil Petersen scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn. 

I 2021 er det 10 år siden Carl Emil først brød igennem med Ulige Numre. I et helt årti har han haft sin plads på den danske scene, som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge. 

Carl Emil Petersen – 10 år i rock og rul  

Carl Emil Petersen brød igennem i 2011, da Ulige Numre lagde en måbende musikbranche ned og genstartede den dansksprogede rockbølge med nyklassikeren ‘København’. Sangen beskrev ungdommen i og kærligheden til hovedstaden, i et personligt og poetisk tekstunivers. Forventningerne til Carl Emil og bandet blev enorme, sammenligningerne med de store sangskrivere herhjemme stod i kø. 

Carl Emil modtog som den yngste sangskriver nogensinde statens 3 årige arbejdslegat med blot 5 sange på CV’et. Bandet toppede på det guld-sælgende album ‘Grand Prix’ fra 2015, som blev kåret til årets ‘Rock album’ ved DMA samme år. Carl Emil slog også sit talent fast med den tidsløse sang om frihed og solidaritet, ’Frit Land’ som høstede Carl Emil DMA statu etten som “årets sangskriver”. I år blev sangen optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.  

Det vakte forbløffelse da Carl Emil opløste Ulige Numre på toppen i 2016, for at fortsætte karrie ren i eget navn. Den blåøjede unge romantiker fik sin ilddåb som solo artist på Roskilde Festivals enorme Arena scene, inden det kritikerroste debutalbum ‘Natradio’ udkom. Først med sit 2. soloalbum, fik Carl Emil sit folkelige gennembrud. På titelsangen ‘Amager Forbrænding’ folder han på 7 minutter overgangen fra ungdom til voksenliv ud, med linjer som; ‘Du kan vente på den dumper ned, eller acceptere at kærligheden ikke er et spil du kan vinde mere’ og beskriver både sin egen og sin generations store spørgsmål. I 2021 er det 10 år siden Carl Emil først brød igennem med Ulige Numre. I et helt årti har han haft sin plads på den danske scene, som rocksanger, storbypoet og sangskriver for sin generation af unge.