09/07 Chris Minh Doky

Chris Minh Doky

For første gang nogensinde optræder CHRIS MINH DOKY i Danmark med sin nye supergruppe med Mino Cinelu og Gary Husband til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter,
Chris Minh Doky. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Have- selskabets Have, jeres tilkøbte picnickurv og stemningen inden koncerten.

Fredag d. 09.07 indtager Chris Minh Doky scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn som- merdag i musikkens og madens tegn.

Siden Chris Minh Doky som 6-årig begyndte at spille klaver, har musikken været en afgørende
del af Chris Minh Dokys liv. Han skiftede senere til bas og flyttede i en ung alder til New York, hvor han uddannede sig og arbejde sammen verdensnavne som Mike Stern, John Scofield, Ryuichi Sakamoto og David Sanborn. Chris Minh Doky har desuden fået flere Grammy-nomineringer samt modtaget det Danske Ridderkors.

Franske multiinstrumentalist Mino Cinelu er mest kendt som percussionist og fik sit gennembrud da Miles Davis i 80’erne inviterede ham med i sit band og drog på tour. Senere blev han medlem af Weather Report, har udgivet 4 soloalbums samt spillet og udgivet albums med blandt mange andre Sting, Kate Bush og Pat Metheny Group.

Britiske Gary Husband har udgivet intet mindre end 16 soloalbums og er ellers mest kendt for sit medlemskab John McLaughlin’s band The 4th Dimension som pianist og Level 42 som trom- meslager. Derudover har Husband spillet og tourneret med et utal af store navne som bl.a. Jeff Beck, Quincy Jones, Billy Cobham og Andy Summers.