20/07 Claus Hempler

Kom og oplev CLAUS HEMPLER til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Claus Hempler, som ved sidste års Sommer i Haveselskabet spillede en helt udsolgt koncert. Glæd
dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnic-kurv og stemningen inden koncerten.

Tirsdag d. 20.07 indtager Claus Hempler scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn som- merdag i musikkens og madens tegn.

Claus Hempler slog allerede som helt ung sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har Hempler udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der har givet ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker. Alligevel er det som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn, da han i 2019 udgav albummet “Kufferten Fuld Af Mursten. Et album, hvor Claus Hempler for første gange har skrevet sange på sit modersmål dansk.

Oplev en ganske særlig solokoncert med en af dansk musik helt store stemmer. Koncerten vil byde på sange fra albummet ”Kufferten Fuld af Mursten” og en række sange fra Hemplers flotte bagkatalog.