06/07 Hanne Boel

Hanne Boel

Anmelderroste HANNE BOEL spiller akustisk koncert til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Hanne Boel, som ved sidste Sommer i Haveselskabet spillede en udsolgt koncert!. Glæd dig til en ægte intimkon- cert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfor- drer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnickurv og stemningen inden koncerten.

Tirsdag d. 06.07 indtager Hanne Boel scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musik- kens og madens tegn.

Hanne Boel har udgivet sit første album i 8 år, der har modtaget fantastisk respons fra flere anmeldere. Efter sidste års succes spiller hun igen i år en akustisk koncert med nyt materiale og gamle klassikere i Haveselskabets Have sammen med guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch. Om Hanne Boel er tilbage? Nej, Hanne har aldrig været væk. I starten af 2020 udgav hun sit længeventede 8. album ’Between Dark and Daylight’, der bl.a. bliver omtalt således:

’Der er noget nærmest Leonard Cohen-agtigt på spil i disse ord, om at være nået til et afklaret sted i livet’

Nordjyske Stiftidende, 5 stjerner.

’Hanne Boel træder ind i 2020 med stil’ Politiken, 4 stjerner.

Det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøst- ede erfaringer og ikke mindst levet liv. Hanne har bagagen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid. Andre toneangivende medier skriver følgende om albummet:

’Boel synger ekspressivt om moden kærlighed uden at fremstå overmoden’ Ekstra Bladet, 4 stjerner.
’Alt i alt er ’Between Dark & Daylight’ et vellykket, modent og rigt facetteret album, der fortjener et stort pub-

likum’ GAFFA, 4 stjerner.
’Et dynamisk, dybt, drevent og gavmildt givende album’ Side 33, 5 stjerner.

Til sommer kan publikum endnu engang opleve Hanne Boel live, når hun spiller sine populære akustiske koncerter. En tradition, som hun er blevet svært glad for:

’Jeg har i de senere år turneret flittigt med bl.a. guitaristerne Jacob Funch og Jens Runge. Vi har udforsket mulighederne for sammen spil på en mere autentisk måde, uden så meget teknik; en slags tilbage til rød- derne. Denne erfaring har blandt andet været medvirkende til at sende mig mod det, jeg står for i dag med fokus på samspil og masser af dynamik i lydbilledet – og som derfor også er en del af inspirationen til mit nye album.’ siger Hanne Boel.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. Sange fra det nye album ’Between Dark and Daylight’ vil også være at finde på setlisten. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt: ’Der er gået tid, og jo, jeg er også blevet ældre og meget føles anderledes. Men jeg har mødt en meget større fordomsfrihed denne gang end nogensinde tidligere.’