19/07 Hymns from Nineveh

Kom og oplev prisbelønnede HYMNS FROM NINEVEH til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Hymns from Nineveh. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnic-kurv og stemningen inden koncerten.

Mandag d. 19.07 indtager Hymns from Nineveh scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn.

Den prisbelønnede sanger og popsalmedigter bag Hymns from Nineveh, Jonas H. Petersen, spiller en ekslusiv og intim solokoncert i Haveselskabet. 

Petersen har gennem 10 år markeret sig som et unikum på den danske musikscene, senest med sine anmelderroste, danske popsalmer fra albummet Sindets Asyl – Hymns from Ninevehs femte album, som udkom i februar i år.

Der er musikalsk lys nok på albummets ni sange til at blænde selv den sorteste nat og mørkeste vinter. Gaffa, 5 ud af 6 stjerner.

Gennem årene har Petersen vundet et stadigt større og dedikeret publikum. Både med sine fæn- gende radiohits som Stråle – Tåre – Dråbe og A Kid on the Beach, men også med sine smukke, moderne salmer, optaget i Kirkesangbogen og Efterskolesangbogen.
Om de kommende koncerter siger Jonas: “Det, jeg glæder mig allermest til, er det, jeg har savnet allermest under Corona, nemlig mødet med mit publikum. Nu ser det ud til, at vi må mødes igen

– givetvis stadig med lidt afstand til hinanden, men ikke på afstand af nærværet og fællesskabet gennem musikken. Det fylder mig med håb, og det bliver temaet for de sange, jeg spiller – håb og fællesskab.”

Live er Jonas H. Petersen kendt for at levere smukke og nærværende koncerter, hvor “det er svært ikke at blive rørt” (GAFFA). Så forvent et sjælfuldt møde med en af landets stærkeste sang- skrivere.