07/07 ISAM B

ISAM B

ISAM B udgiver i 2021 albummet ‘Til Danmark er jeg kommet’ og spiller til Sommer i Havesel- skabet.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Isam B. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnickurv og stemningen inden koncerten.

Onsdag d. 07.07 indtager Isam B scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn.

Manden med den fyldige og nuancerige soulstemme arbejder på sit kommende album ’Til Dan- mark Er Jeg Kommet’. Efter udsolgt koncert til Sommer i Haveselskabet i 2020, annoncerer han nu koncert samme sted til sommer.

Isam B vil denne aften spille gamle klassikere fra sit danske album ’Institution’, der bl.a. indeholder ny-klassikeren, den smukke fortolkning af H.C. Andersens tekst ’I Danmark er jeg født. Fans kan også forvente at høre sange, som ’Bølger’ og ’Ramadan i København’, der vil være at finde på det kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’.

Det er efterhånden 13 år siden, at Isam B udgav sit dansksproget debutalbum ’Institution’. Nu arbejder den dygtige sangskriver på sit kommende album ’Til Danmark Er Jeg Kommet’. Sangene handler i høj graf om hans fars historie som tilflytter i Danmark. Isam B udtaler om albummets historie:

’Det bliver anekdoter og sange fra gæstearbejdergenerationen til i dag; om deres liv, drømme og håb. Om da de ankom til Danmark i sin tid, og om mødet med en anderledes virkelighed og søgen efter sindsro. Touren bliver derfor en hyldest og anerkendelse af deres indsats’.

Isam B har løbende udgivet numre, som vil være at finde på albummet. Bl.a. sangen ’Bølger’, som han optrådte med til dette års Melodigrandprix. ’Ramadan i København’, som Isam lavede sammen med Özcan Ajrulovski, Anders Greis og Nana Jacobi, vil også være at finde på det kom- mende værk.
Når Isam B i sommeren 2021 spiller i Haveselskabets Have, kan publikum se frem til en intim kon- certoplevelse, hvor den altid karismatiske sanger rammer og rør de tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og
i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få