06/07 Jacob Bellens

Jacob Bellens

Den karismatiske sanger og sangskriver Jacob Bellens spiller nyt og gammelt materiale til Som- mer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Jacob Bellens, som ved sidste Sommer i Haveselskabet spillede en udsolgt koncert! Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnickurv og stemningen inden koncerten.

Tirsdag d. 06.07 indtager Jacob Bellens scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommer- dag i musikkens og madens tegn.

Jacob Bellens har altid været kendt for sine dybe og reflekterende tekster, hans karakteristiske
og iørefaldende vokal kombineret med moderne pop-produktioner, der tør lege med forskellige genrer. Til koncerten i Haveselskabets Have kan publikum glæde sig til at opleve det store bag- katalog, Jacob Bellens råder over. Han spiller en række udvalgte sange fra sin lange karriere samt giver en forsmag på nyt uprøvet materiale.

Den københavns-baserede musiker har efterhånden bevist sit værd på den danske musikscene. Han debuterede tilbage i 2012 med albummet The Daisy Age. Siden da har han udgivet yderligere tre solo-albums, og før det har han udgivet flere albums med hans bands Murder og I Got You on Tape.

Sidste år udgav den veletablerede artist sit femte soloalbum My Heart Is Hungry And The Days Go By So Quickly, der har modtaget flotte anmeldelser i anerkendte dagblade og musikmedier.
Fans af Jacob Bellens vil vide, hvordan den ydmyge og gådefulde kunstners musik og lyrik har en evne til at kravle ind under huden og efterlade lytteren bevæget og tørstende efter mere.