19/07 Jacob Dinesen Solo

Kom og oplev JACOB DINESEN til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Jacob Dinesen. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Ha- veselskabets Have, jeres tilkøbte picnic-kurv og stemningen inden koncerten.

Mandag d. 19.07 indtager Jacob Dinesen scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn som- merdag i musikkens og madens tegn.

Siden 2017, hvor Jacob Dinesen nærmest fra den ene dag til den anden, blev en vaskeægte verdensstjerne på dansk grund, har han og bandet udgivet albums, og turneret næsten uafbrudt. Det er med tiden blevet til flere hundrede koncerter, på festivaler, i arenaer og på landets spillesteder. Men før tiden med radiohits og store lastbilproduktioner spillede Jacob Dinesen faktisk enormt mange solokoncerter. Jacob Dinesen har for længst etableret sig som en langtid- sholdbar artist. Normalvis er han bakket op af sit uhyggeligt velspillende band og sit kæmpestore publikum, men i denne tid, har Jacob valgt at tage på en lille eksklusiv sommer turné bare med sig selv og sin guitar.

I sommeren 2021 kan man derfor være heldig at opleve Jacob spille nogle ganske få nøje udval- gte solo koncerter under åben himmel. Fans over hele landet kan derfor glæde sig til en ekstraor- dinær intens, nærværende oplevelse, når Jacob Dinesen pakker guitarerne og drager ud i som- merlandet

Publikum kan forvente at opleve en eksklusiv solokoncert. Jacob spiller meget sjældent solokon- certer under åben himmel. Jacob Dinesens solokoncerter er intense, medrivende og nærværende.