23/07 Mads Langer

Anmelderroste MADS LANGER giver koncert til Sommer i Haveselskabet ‘21.

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Mads Langer. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiks- berg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Havesel- skabets Have, jeres tilkøbte picnic-kurv og stemningen inden koncerten.

Fredag d. 23.07 indtager Mads Langer scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerd- ag i musikkens og madens tegn.

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af tak- nemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”

Og publikum kan godt glæde sig til en helt unnik og ekslusiv aften“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt og grinet, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskel- ligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.

Publikum kan godt glæde sig til en helt unik og ekslusiv aften“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt og grinet, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskel- ligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“