05/07 Maluba Orcehestra

Maluba Orcehestra

Kom og oplev anmelderroste MALUBA ORCHESTRA til Sommer i Haveselskabet ‘21!

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Maluba Orchestra. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnickurv og stemningen inden koncerten.

Mandag d. 05.07 indtager Maluba Orchestra scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn.

Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai er fundet sammen om en fælles passion for at skrive musik til et 13-personers ensemble, og samlede i 2017 et stærkt hold af erfarne musikere, kendt fra mange andre sammenhænge.

Fredrik Lundin (saxofoner og fløjter), Christina von Bülow (altsaxofon og fløjte), Pernille Bévort (tenorsaxofon, altfløjte og klarinetter), Jesper Løvdal (barytonsaxofon, altfløjte og klarinetter), To- masz Dąbrowski (trompet og flygelhorn), Maj Berit Guassora (trompet og flygelhorn), Mia Engsag- er (basun), Annette Saxe (basbasun og tuba), Kasper Bai (guitar og direktion), Makiko Hirabayashi (piano og keyboards), Klavs Hovman (kontrabas og el-bas), Bjørn Heebøl (trommer), Marilyn Mazur (percussion og direktion).

Maluba Orchestra’s debutalbum “Maluba Orchestra” udkom på Stunt Records i 2019, har modtag- et overstrømmende anmeldelser fra danske og udenlandske medier, og vandt i 2020 en Danish Music Award for Årets Jazzudgivelse. Maluba Orchestra er støttet af Statens Kunstfond.

De tre komponisters musik blander elementer fra alverdens stilarter, og spænder fra lyrisk og sakralt til vildt og medrivende. Besætningen er bredt sammensat, både hvad angår alder, køn, baggrund og musikalsk stil, og skaber sammen et sprudlende og mangfoldigt musikalsk output, båret af både tæt ensemblespil og nogle af den danske jazzscenes stærkeste personlige stemmer. Rock-ikonet Iggy Pop har spillet Maluba Orchestras plade på sit radio-program på BBC, med or- dene: “So beautiful! That is the Maluba Orchestra…this is a wonderful group of musicians”.