12/07 Marie Key

Marie Key

Kom og oplev MARIE KEY til Sommer i Haveselskabet ‘21! 

Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Marie Key. Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, stemningen inden koncerten, jeres tilkøbte picnickurv og det lækre udvalg i baren. 

Tirsdag d. 12.07 indtager Marie Key scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn.

Marie Key kender du for hits som ”Uden Forsvar”, ”Landet” og senest ”True Love”.  Hun er aktuel med albummet ”Marie Key”, hvor hun igen har fundet sammen med producer Andreas Sommer, der også producerede tidligere Marie Key plader som ”Tænker Du Vi Danser” og ”Uden Forsvar”. 

På scenen kan du opleve Marie Key i solo format – Marie siger selv: ”Det startede egentlig som et eksperiment med det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det – det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov til at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart.”