20/07 Andreas Odbjerg + Malte Ebert

Kom og oplev en dobbeltkoncert med MALTE EBERT og ANDREAS ODBJERG til Sommer i Haveselskabet ‘21. Mielcke & Hurtigkarl gentager succesen og præsenterer, som én ud af 33 sommerkoncerter, Malte Ebert og Andreas Odbjerg, som hver især spiller et 45 min show – det bliver bare ikke bedre! Glæd dig til en ægte intimkoncert-oplevelse i de skønneste omgivelser, midt på Frederiksberg, helt afskærmet fra byens larm. Vi opfordrer Jer til at komme i god tid og nyde Haveselskabets Have, jeres tilkøbte picnickurv, stemningen inden koncerten og det lækre udvalg i baren.

Tirsdag d. 20.07 indtager Malte Ebert + Andreas Odbjerg scenen, hvor vi byder dig velkommen til en skøn sommerdag i musikkens og madens tegn.

Om Malte Ebert: Sensommeren 2018 var tidspunktet, hvor Malte Ebert udgav de første to singler i eget navn. En nervepirrende periode – helt uden grund, da modtagelsen af henholdsvis ”Rather Be” og ”All The Time” har været fantastiske ba?de i ind -og udland. ”Rather Be” fik intet mindre end 15 placeringer rundt i verden pa? New Music Friday, inklusiv USA og allerede i slutningen af 2018 gik singlen guld. Efter den flotte modtagelse og et par TV-optrædener, heriblandt Guldtubens store show i Royal Arena, tog Malte igen lidt tid i studiet med fornyet energi og e?t af resultaterne var tredje singleudspil, ”Loyal”. Vi bliver i poppens univers, men denne gang er indpakningen en mere nedtonet og simpel produktion, med Maltes stærke vokal i fokus. Om sangen forklarer Malte selv; “Loyal handler om kærlighed og loyalitet, og om følelsen af at blive taget for givet. Sangen betyder rigtig meget for mig, og derfor er det vokalen og lyrikken der er i fokus. Der er kælet for detaljen og f.eks. har vi indspillet gospelkor i England. Jeg er vildt stolt af resultatet.”

Om Andreas Odbjerg: At Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu, kan man ikke fornægte. Han er en mester udi poppens verden. Talentet er eksempelvis mundet ud i kæmpehittet, “Paris” med Lord Siva og Malte Eberts “Rather Be”. Også Ankerstjerne, Nonsens, Elias Boussnina og Patrick Dorgan har det tilfælles at have nydt godt af Andreas’ lyriske formåen på deres udgivelser. Gennem singlen “Før Mig Selv 100” har Andreas Odbjerg selv oplevet succesen. Nummeret har de seneste par måneder ligget top 10 på den danske airplaychart og har været et kæmpe radio hit og streamingsmæssigt har nummeret også været Odbjergs største succes til dato – så stor at den faktisk har rundet de 4.500.000 og nu er gået guld. Den seneste single, den fremragende “Penge Ind Penge Ud” er et smeltedigel af et nummer der leder tankerne hen på både disco og house, og som netop har været P3’s uundgåelige. Nu er han klar med sin debut EP “Lance Armstrong” – 6 tracks der i den grad slår fast med syvtommer søm, at Andreas Odbjerg er en af sine generations nye spændende sangskrivere.

Odbjerg siger selv om sin EP: “Lance Armstrong er for mig symbolet på det fulde menneske legemliggjort med alt hvad det indebærer af snyd, storhed, talent og gode intentioner – det er utopi at udgive et musikalsk værk der rummer det fulde menneske, men drømmen her var at lave noget der som minimum rummer mere end en ensidet Andreas Odbjerg . Musikken er mig ud i alle afkroge fuld af både (Lances) storhedsvanvid, usikkerhed, grin og gråd. Især humoren har været vigtig for mig at få integreret, da det for mig kan virke som om at man som artist i 202 helst skal være enten seriøs eller “for sjov”. Mi liv er begge dele og det er sangene også. Det handler om ikke at have nogle penge, men bruge dem alligevel, om at følge sig uendeligt forbundet til et andet menneske, om ikke at ville blive voksen selvom man er fyldt 30 og ikke mindst om at give slip på den allestedsværende kontrol der så gerne vil farve ens valg. Musikalsk er det organisk afstemt med tydelige tråde trukket tilbage til slut 70’erne og start 80’ernes disco og soul. Andre steder på EÅ’en er sounden mere introvert, uperfekt og minimalistisk ala King Krule og Frank Ocean…”